Berlin International Film Scoring Competition (BIFSC) este o competiție cu premii în valoare de peste 3500 euro.

BIFSC oferă compozitorilor de muzică de film o platformă pe care-și pot prezenta lucrările, într-o competiție dotată cu diverse premii; posibilitatea participării la ateliere de compoziție muzicală pentru film; posibilitatea înregistrării lucrărilor de către un ansamblu, precum și invitația de a participa în festivaluri de film cu acces VIP.

Competiția este deschisă compozitorilor de orice vârstă și naționalitate. Concret, fiecare participant primește un film scurt (cel mult 5 minute) în varianta HD. Fiecare compozitor trebuie să scrie o lucrare originală. Un juriu format din profesioniști cu recunoaștere în domeniu (printre care Fredy Devas, nominalizat Emmy, producător Planet Earth 2, Wild Arabia; Michalis Lapidakis, profesor de compoziție și conducătorul New Music Lab de la Universitatea Aristotel; Maxim Zhestkov, regizor și artist vizual; Mihali Paleologou, compozitor și fondator al Fusion Film Scoring Workshops) va alege până la 10 finaliști și 3 câștigători.
Înscrierea se poate face până pe data de 15 decembrie, taxa de participare fiind de 40 euro (dacă vă grăbiți să achitați până pe 14 noiembrie, taxa este de 30 euro).

Termenul limită pentru depunerea pieselor: 15 ianuarie 2019

Pentru detalii complete, citiți mai mult aici: https://www.bifsc.org/

Leave a Reply