Skip to main content

Care este relația ta cu ARTA și CREATIVITATEA în perioada pandemiei Covid 19? Prin acest chestionar, proiectul „Art &Well-being” sondează relația dintre consumul cultural și bunăstarea psihologică pe perioada pandemiei Covid 19.

Completarea chestionarului e un scurt moment de terapie în sine, o clipă de reflecție care te va ajuta să-ți înțelegi mai bine emoțiile din această perioadă. Ești invitat să îți aloci 10 minute de liniște, să meditezi la cum ți-ai petrecut aceste săptămâni de izolare și să răspunzi la întrebările din chestionar.

Informațiile sunt colectate și prelucrate în mod anonim și confidențial și vor fi utilizate în mod exclusiv pentru cercetare. Nu sunt solicitate date de contact sau date de identificare, asocierea dintre răspuns și persoana care a completat chestionarul fiind astfel imposibilă.

Ești rugat să răspunzi la acest chestionar până în 20 mai, 2020 și să îi inviți și pe cunoscuții tăi să îl completeze. Chestionarul poate fi completat și în limbile engleză, franceză, olandeză și slovenă. Detalii aici.

Acest sondaj face parte din proiectul „Art & Well-being”, realizat de Centrul Cultural Clujean (România), BOZAR (Belgia), UGM (Slovenia) și Fundația Bruno Kessler (Italia) și co-finanțat prin Programul „Europa Creativă” al Uniunii Europene.

Leave a Reply