Fie că este vorba de studenți, muzicieni profesioniști sau amatori, proiectul MUSIC@E-CONTEST este structurat astfel încât să asigure corectitudinea între diferitele tipuri de participanți, care să se bucure în egală măsură de șansa înscrierii în competiție.

Cei interesați pot participa fie ca soliști, fie ca formație sau orchestră.

În competiție se pot înscrie instrumente cu clape, percuție, instrumente cu coarde și cele de suflat, dar și interpreți vocali. Sunt acceptate inclusiv instrumentele tradiționale, dar și altele. Lista completă a instrumentelor muzicale acceptate și alte specificații importante pentru interpreți se regăsesc pe pagina oficială a competiției.

Înscrierea în competiție se face în funcție de categoria de vârstă în care se încadrează fiecare participant. În cazul ansamblurilor, se ia în calcul vârsta medie a membrilor. Nu se impune nicio limită de vârstă. Nu există nicio limitare privind lucrarea pe care participanții o aleg pentru competiție. Video-urile cu interpretările participanților trebuie să îndeplinească o serie de cerințe, disponibile pe site-ul concursului.

Dat fiind impactul COVID-19 la nivel global, a fost deschisă o categorie accesibilă tuturor participanților – FREE STYLE VIDEO. Nu există restricții legate de interpretări precum: one-man band, ansamblu online, home orchestra etc.

MUSIC@E-CONTEST se desfășoară în două etape – prima etapă, fără taxă de participare și cu oportunitatea de a obține premiul pentru „Cel mai popular Video” pentru interpretarea care primește cele mai multe like-uri, urmate de o finală.

Mai multe detalii despre structura concursului sunt disponibile aici.
Data limită pentru înscriere: 15 iunie 2020

Leave a Reply