Skip to main content

Festivalul Internațional de Muzică de Cameră „New Millennium” și violonista Miranda Liu, fondatoarea festivalului, invită iubitorii de muzică din întreaga lume să li se alăture pentru a doua ediție în frumosul oraș Budapesta și să fie inspirați de spectacolele unor muzicieni și ansambluri apreciate la nivel mondial.

 

Master Class & Concurs de interpretare – 27 august / 1 septembrie 2020

Muzicieni de toate vârstele și naționalitățile vor avea rara ocazie de a studia cu interpreți faimoși și de a participa la un concurs de interpretare. Unul sau mai mulți câștigători vor concerta la concertul de închidere alături de Central European Strings Quartet.

Profesori:
Miranda Liu, vioară / muzică de cameră (SUA / Ungaria)
Bartosz Koziak, violoncel (Polonia)
Noémi Győri, flaut (Ungaria / Marea Britanie)
Csaba Klenyán, clarinet (Ungaria)
Josu de Solaun, pian (Spania)

  • Trei lecții individuale
  • Oportunități de concert
  • Săli de concerte prestigioase
  • Participarea gratuită la Concursul de interpretare (instrumente solo)
  • Intrare gratuită la toate cele șapte concerte ale festivalului
  • Acces la sălile de repetiții la școala de muzică
  • Un certificat de participare

Cursuri de vioară, violoncel, flaut, clarinet, pian și muzică de cameră sunt oferite alături de muzicienii festivalului. Participanții la clasele de master solo pot interpreta lucrări solo, sonate sau din repertoriul orchestral pe durata cursului. Cursul de muzică de cameră este deschis grupurilor pre-constituite având între doi și opt membri.

Competiția este deschisă tuturor participanților la cursurile de master solo. Premiul competiției este oportunitatea de a performa în calitate de solist cu un cvartet profesionist, Central European Strings, la concertul de închidere al festivalului. Unul sau mai mulți studenți vor fi selectați.

 

Taxe:

 

Taxa de înscriere:
Solo: 50 € până la 1 iunie 2020 (80 € între 2 iunie și 1 iulie 2020)
Muzică de cameră: 25 € pentru membru până la 1 iunie 2020 (40 € pentru membru între 2 iunie și 1 iulie 2020)

Taxa de aplicare este nerambursabilă.

Termenul limită de depunere a cererilor: 1 iunie 2020 / 1 iulie 2020 (cu taxă de întârziere)

Taxa de curs:
Solo: 250 €
Muzică de cameră: 250 € pe grup

După primirea scrisorii de acceptare (prin e-mail), solicitanții trebuie să transfere întreaga taxă de curs în termen de două săptămâni pentru a-și asigura locul, cel târziu până pe 15 iunie 2020.

Burse de studiu:
Sunt disponibile un număr limitat de burse parțiale (din taxa de curs). Pe lângă documentele solicitate vă rugăm să atașați un link al unei înregistrări video precum și o scrisoare de recomandare. Termen limită pentru cererea burselor: 15 iunie 2020.

Mai multe informații despre Festivalul Internațional de Muzică de Cameră „New Millennium” și condițiile de participare la master class-uri și concursul de interpretare puteți găsi aici.

Leave a Reply