Warsaw Wind Ensemble Composition Contest 2020 debutează pe scena internațională a muzicii clasice și oferă cadrul perfect pentru descoperirea unor noi lucrări de excepție.

Concursul propune crearea unei compoziții pentru o orchestră de suflători și este deschis pentru compozitori de orice naționalitate. Ediția din acest va cuprinde două categorii: una națională, iar cealaltă internațională. Sunt acceptate doar lucrări originale, care nu au fost publicate, nu au fost prezentate public sau premiate anterior concursului.

Câștigătorii vor primi premii atractive, printre care publicarea lucrării în The Wind Orchestras Library, interpretarea compoziției în cadrul galei finale, introducerea ei în repertoriul unor orchestre de renume și premii materiale finanțate de PWM Edition.

Gala finală Warsaw Wind Ensemble Composition Contest 2020 va avea loc pe 28 noiembrie 2020, la Varșovia – Polonia. Concursul este organizat de Warsaw Wind Music Association și PWM Edition.

Regulamentul și toate detaliile competiției Warsaw Wind Ensemble Composition Contest 2020 pot fi consultate la adresa oficială a competiției.

Termenul limită pentru înscriere: 30 septembrie 2020

Taxa de participare: 30 de euro

Leave a Reply