Fundația Flavio Vespasino anunță cea de-a doua ediție a Concursului Internațional pentru Interpreți de Muzică Contemporană

La concurs pot participa interpreți soliști sau formații vocale și instrumentale cu maxim cinci interpreți, italieni sau din Comunitatea Europeană. Pentru soliști, limita de vârstă este de 35 de ani (la data de 15 septembrie 2021). Pentru ansamblu, vârsta medie a membrilor nu trebuie să depășească treizeci și cinci de ani.

Repertoriul pentru concurs trebuie să cuprindă lucrări compuse între 1945 – până în prezent, de autori italieni sau străini (publicați sau nepublicați).

Participarea la concurs presupune trimiterea unei înregistrări video a interpretării lucrărilor alese, cu o durată între 15 – 30 minute. Formularul de înscriere, fișierul mp4 și toate celelalte documente solicitate trebuie trimise până pe 15 septembrie 2021, ora 24:00.

Competiția va fi împărțită în patru categorii cu câte un câștigător pentru fiecare dintre ele:
– Voce
– Instrumente cu coarde
– Instrumente de suflat
– Pian
– Premiul special „Città di Rieti”

Vor fi oferite maxim 4 premii a câte 500 de euro, cărora li se va adăuga Premiul Special „Città di Rieti” pentru muzicienii veniți din regiunea Rieti.

Câștigătorii competiției vor avea șansa de a concerta în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a Rieti Festival (25 septembrie – 31 octombrie 2021).

Mai multe informații despre apel puteți găsi aici.

Leave a Reply