Ești gata?

Play & Perform

„ConnectArts – Perspective” lansează o nouă provocare tinerilor creativi din România!

Ne dorim să vedem perspectiva ta asupra muzicii clasice, contemporane, jazz sau world music.

Inspiră-te din muzica „ConnectArts – Perspective” pentru a spune o nouă poveste, într-un film scurt (conform condițiilor din Regulament) pe care ai libertatea să-l faci așa cum îți place: cu telefonul, tableta, camera video etc. Important e să folosești una dintre piesele „ConnectArts – Perspective” pe post de coloană sonoră. Ce și cum intră în cadru este la alegerea ta: poți dansa, poți desena, poți face animații – orice te ajută să te exprimi, atâta vreme cât îți asumi că folosești doar conținut creat de tine (singur sau împreună cu prietenii tăi).

Poți câștiga unul dintre cele 8 premii:

PREMIUL I: 2000 lei

PREMIUL II: 1700 lei

PREMIUL III: 1300 lei

PREMIUL PUBLICULUI (x 5): 900 lei

Competiția este deschisă tuturor liceenilor și studenților, cu sau fără experiență artistică. Un participant poate trimite un singur film. Creațiile video trebuie trimise până pe 23 octombrie, ora 23.59. Premiile I, II și III sunt acordate de un juriu format din membri ai echipei ConnectArts. Premiile publicului sunt departajate prin numărul de aprecieri de pe facebook. Mai multe detalii – în Regulamentul de participare.

Dacă ai nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, scrie-ne pe connectarts.ro@gmail.com – răspundem cât putem de repede 🙂